Nyheter

Nu finns Nr 4 2020 av JV-bladet att läsa här på hemsidan.

Lilla coop cup
Boden City-Vitå BK 5-2(2-1) Målen: Viktor Hammar och Agustino Madeje.

Vi tar ledningen med 1-0 genom Viktor Hammar. Sen gör Boden City fem raka mål, innan vi fastställer slutresultatet till 5-2 genom Agustino Madeje. I dag var det tufft och vi åker på en rättvis förlust, även om den blir lite väl stor. Denna matchen avslutar Lilla coop cup för oss. Vi får vara nöjd med en vinst, en oavgjord och nu denna förlusten. Kan eventuellt bli en träningsmatch innan seriespelet kör igång i slutet av juli.

Lilla coop cup
Vitå BK-Unbyns IF 1-1(0-0) Målet: Agustino Madeje

I en mycket chansfattig match lyckades båda lagen peta in en boll i andra halvlek. Unbyn betydligt bättre än Vitå i första halvlek. I andra kom Vitå upp bättre och kunde ta ledningen. Unbyn kvitterade rättvist i slutet av matchen. Nu återstår en match i gruppspelet mot Boden City borta. Vinner vi den så talar allt för att vi vinner gruppen. Vi förlorade dock båda matcherna mot Boden City i serien ifjol. Däremot vann vi i coop cup. Spännande avslutning av gruppspelet väntar.

Lilla coop cup DM

Vitå BK-Ersnäs IF 3-2(2-1) Målen: David Marklund Lundin 2 och Hampus Yazdany
Vi började matchen piggt och redan i 11e minuten gör David ett drömmål, då han knorrar in bollen i bortre krysset till 1-0. Därefter så tar Ersnäs mer och mer över matchen utan att skapa riktigt heta målchanser. Men i 40e minuten så kan Ersnäs kvitter genom att Fredrik Palovaara skjuter bollen ribba in. Nu trodde nog många att det var slut på det roliga, men redan två minuter enare kommer vi i en kontring 4 mot två och David kan i öppet mål göra sitt andra för kvällen. Efter paus så blir det lite gnälligare och mer och mer Ersnäs, därför känns det otroligt skönt då Hampus kan dynga in 3-1 i 61a minuten. Tyvärr varar lugnet endast 3 minuter för då får Ersnäs straff, som André Lindfors säkert sätter till 3-2. Med tio minuter kvar så skadar sig Viktor och i samma sekund får Agustino ett blödande sår i pannan. Trots ett par minuter av stress vid omflyttningar av spelare, så känns det relativt lugnt de sista minuterna och Vitå kan jubla då domaren signal ljuder. Nu väntar Unbyn i nästa DM match på torsdag 18/6 på Vitå IP kl 19. <7/>

Vid frågor/åsikter om sidan maila
Webmaster