Nu finns Nr 2 2019 av JV-bladet att läsa här på hemsidan.

Resultat div 5 mellersta.
Vitå BK - Boden City FC 0-3 (0-2)

Resultat div 5 mellersta.
Älvsby IF 2-Vitå BK 0-3(0-1)

Målen: Viktor, David och Agustino

Match P16
Jämtö/Vitå BK-Haparanda FF 3-5(1-2)

Målen: Albin, Arvid och Seladin

Resultat Coop cup kvartsfinal.
Vitå BK-Lillpite IF 1-2(0-1)

Målet: Leo Grankvist. Ja så var det dags att ta emot topplaget i div 4 södra Lillpite IF i kvartsfinalen av coop cup. Vi gör en riktigt bra match där Lillpite fick jobba in i sista minuten för att gå vidare till semifinal. De kan ta ledningen i slutet av första genom ett riktigt klassmål av skyttekungen Joel Edström. I andra tar de över spelet och kan göra 0-2 genom Olovsson. Men sista kvarten spelar vi upp oss och kan göra 1-2 genom Leo Grankvist med några minuter kvar. Vi får aldrig den riktiga chansen att kvittera. Men med beröm av Lillpite så är besvikelsen hanterbar och nästa match är redan på måndag i Vitå mot BAIK 3 kl 19,30 Välkomna då.

Resultat div 5 mellersta
Vittjärvs IK-Vitå BK 1-4(1-2)

Målen: Leo Grankvist 2, Agustino Madeje och Ludvig Ånhagen

Resultat div 5 mellersta:
Vitå BK-IFK Arvidsjaur 2 6-2(2-0)

Målen: Agustino Madeje 2, Viktor Hammar 2, Oskar Sjöberg och David Marklund Lundin.

Resultat div 5 mellersta.
Nybyns IK-Vitå BK 0-3(0-1)

Målen: Markus T, Oskar S och Agustino M

Resultat lilla coop cup
Vitå BK-Boden City 4-3(3-0)

Målen: David Marklund Lundin2, Pontus Andersson och Agustino Madeje (str) Detta innebär att Vitå BK har gått vidare till kvartsfinal i cupen.

Vid frågor/åsikter om sidan maila